Pravila privatnosti

Prikupljanje osobnih podataka

Prikupljamo samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Vama odnosno za realizaciju postupka kupnje i dostavu kupljenog proizvoda. Obradu podataka izvršava tvrtka vlasnik ove internet trgovine Unbranded j.d.o.o., Ul. Damira Tomljanovića 7, 10000 Zagreb, OIB: 59275712893.

Kada naručujete robu putem web dućana, nužni podaci su:

Ti podaci su nužni da biste uspješno upotpunili svoju kupovinu, te da bismo mi mogli ispoštivati svoje obveze prema Vama kao Kupcu. Ako ne želite pružiti ove podatke, postupak kupnje neće biti tehnički izvediv.

Prijavom na newsletter prikupljamo ime, prezime i e-mail adresu. Prijava nije obavezna.

Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja web stranica Tishler. Ti podaci mogu uključivati IP adresu, podatke o hardwareu, softwareu i internetskom pretraživaču koji posjetitelj koristi za pristup internetu i stranici, datum i vrijeme posjeta stranici, podaci o operativnom sustavu i jezičnim postavkama, aplikaciji i klikovima na stranici, te pregledane stranice i podstranice koje je posjetitelj pogledao. Na temelju tih podataka ne možemo utvrditi identitet posjetitelja web stranice.


Razlozi prikupljanja podataka

Osobne podatke Kupaca prikupljamo isključivo zbog realizacije kupnje i ispoštivanja naših obveza prema Vama. Prikupljene podatke koristimo da bismo Vam mogli izdati račun, da bismo Vam mogli dostaviti kupljene proizvode putem dostavne službe, obavijestiti Vas o statusu narudžbe, ili Vas kontaktirati u slučaju dodatnih pitanja oko narudžbe ili problema kod isporuke ili zaliha. Podatke prikupljene prijavom na newsletter koristimo za slanje obavijesti o novostima i pogodnostima na internet trgovini.
Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje stranica i ponude sukladno interesima korisnika i kupaca.

Privatnost podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača štititimo osobne podatke Kupaca te ih ne ustupamo trećim osobama bez pismenog dopuštenja Kupca, osim u ovim situacijama:
Podijeliti ćemo podatke potrebne za izvršenje dostave naručenog proizvoda dostavnoj službi.
Podijeliti ćemo podatke sa poslovnim suradnicima s kojima ima potpisan ugovor o obavljanju ovlaštenih knjigovodstvenih usluga.
U slučaju valjanog naloga ovlaštenih državnih tijela, ako smo dužni, u skladu sa zakonom ustupiti ćemo ili dati na uvid tražene podatke.

Prikupljeni se podaci strogo čuvaju te su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi djelatnici poštuju načela zaštite osobnih podataka. Ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke.

Prikupljamo samo neophodne podatke i informiramo korisnike o korištenju tih podataka. Registriranim korisnicima omogućeno je samostalno upravljanje svojim podacima, ispravci te prijava ili odjava sa newsletter sustava.

Čuvanje i sigurnost podataka

Provodimo sigurnosne mjere čuvanja vaših podataka bilo u elektroničkom bilo u printanom formatu. Naša internet trgvoina je zaštićena SSL certifikatom (Secure Socket Layer) koji osigurava sigurnu razmjenu podataka između korisnika web stranice i servera na kojem se stranica nalazi, tako se osiguravaju podaci koje ostavljate na web stranici. Prisutnost SSL certifikata možete utvrditi po malom zelenom lokotu koji se nalazi na vrhu ili dnu stranice (ovisno o internet pregledniku), također, zaštićena stranica ispred adrese u adresnoj traci ima https://.

Vrijeme čuvanja osobnih podataka

Pohranjujemo osobne podatke korisnika internet trgovine samo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka. Isto je i sa korisnicima prijavljenim za primanje obavijesti.

Pristup, ispravak i brisanje podataka

U našoj internet trgvoini nije potrebna registracija za kupnju te nam ne ostavljate svoje podatke u vidu korisničkog profila, povijesti kupovine i sl., ali možete nam putem emaila poslati zahtjev za uvid koje podatke imamo i kako ih koristimo, možete tražiti da ih ispravimo u slučaju netočnosti ili da ih obrišemo ukoliko je to zakonski omogućeno.

Prigovor

Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka klijent može uputiti na mail adresu: [email protected] Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Obavijest o promjenama pravila privatnosti

U slučaju izmjena ovih pravila korisnici će biti obaviješteni na naslovnoj stranici. Vlasnik zadržava pravo izmjene ovih pravila bez prethodne najave. Datum ažuriranja: 07.11.2019.